Ödüller Sahiplerini Buldu

03.05.2014
Ünilig Tenis finallerinde ilk üçe giren takımlar bugün düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Ünilig kapsamında gerçekleştirilen Tenis finallerinde dereceye giren takımlar ödüllerini bugün düzenlenen törenle aldılar.Takımların kupalarını aldığı ödül töreni, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kızılay Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran ve Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi’in katılımıyla gerçekleşti.

Öncelikle Türkiye Tenis Federasyonu’nda görev yapan başhakem ve hakemlere Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından plaket takdim edildiği törende daha sonra dereceye giren bayan takımları kürsüye davet edildi. Finallerde üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazanan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’ne ödülü Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi tarafından verildi. İkincilik kürsüsündeki Özyeğin Üniversitesi ise ödülünü Kızılay Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu’ndan aldı. Turnuvada lider bitirerek birincilik kürsüsüne çıkmaya  hak kazanan Akdeniz Üniversitesi’ne ise altın madalya ve şampiyonluk kupası Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından verildi.

Ödül töreninde bayan takımlarına madalyalarının verilmesinin ardından kürsüye erkek takımları davet edildi. 3.’lük maçında Celal bayar Üniversitesini yenerek üçüncülük kürsüsüne çıkma hakkı kazanan İstanbul Bilim Üniversitesi oyuncularına bronz madalya, turnuvanın baş hakemi Tufan Tercan tarafından takdim edildi. Final maçını kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Dicle Üniversitesi ise ödülünü Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran’dan aldı. Final maçlarını kazanarak  turnuvada şampiyon olma başarısını gösteren Özyeğin Üniversitesi ‘ne hakkettiği altın madalya ise Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından verildi.

Ünilig Tenis finallerinde ilk üçe giren takımlar bugün düzenlenen törende ödüllerini aldı.