Özyeğin Son Çeyrekte Güldürdü

22.02.2017
Ünilig Su Topu branşı grup maçlarında Yıldız Teknik Üniversitesi ile karşılasan Özyeğin Üniversitesi kıran kırana geçen mücadelenin gülen tarafı oldu.

Özyeğin Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi’nin karşılaşması günün açık ara en çekişmeli ve heyecanlı maçı oldu. Kazanma hırsının çok yüksek olduğu maçta her iki takım da dostça bir oyun sergilediler. İlk çeyrek normal seyrinde giden maç ikinci çeyreğin son dakikasına kadar 4-4’lük skor ile devam etti. Beraberliği bozan ve ilk sevinen taraf ise Yıldız Teknik oldu. Üçüncü çeyrek başladığında iki takım da gol atmak için hedefe odaklanmış bir şekilde savaş verdi ve goller peş peşe geldi. Son çeyreğe 9 - 9'luk skor ile girildi. Bu sefer ise beraberliği bozan Özyeğin Üniversitesi’nin golü oldu ve bu sırada Yıldız Teknik’in bir sporcusunun oyun dışı kalması oyunun tüm seyrini değiştirdi. Maça girecek başka oyuncusu olmayan Yıldız Teknik son dakikaya kadar elinden geleni yapmasına rağmen oyunu 12-9’luk skor ile kaybetti.

Maç sonunda Yıldız Teknik Üniversitesi Antrenörü Şener Günay, maçı alan takımın final grubu maçlarına kaldığını ve bunun için çabaladıklarını ancak bir oyuncularının dışarıda kalması ile mağlup duruma düştüklerini dile getirdi. Son olarak takımını tebrik eden Günay, “Hırsı ve mücadele gücünden dolayı Yıldız Teknik Üniversitesi gerçekten bugün takdir edilecek bir takım olduğunu gösterdi” dedi.

Günün diğer karşılaşmalarında ise alınan skorlar şu şekilde oldu, 

Saat Grup A Takım A Skor B Skor B Takım
10:00 İstanbul B (4 Takımlı) İstanbul Teknik Üniversitesi 9 13 İstanbul Marmara Üniversitesi
11:00 İstanbul A (5 Takımlı) İstanbul Piri Reis Üniversitesi 6 19 İstanbul Okan Üniversitesi
13:00 İstanbul A (5 Takımlı) İstanbul Yeditepe Üniversitesi 26 İstanbul Boğaziçi Üniversitesi


İçerik_ Müge Kızıltepe