Ünilig Yaz Final Oyunları İçin Tarih ve Şehir Belirlendi

04.04.2017
Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olan ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından yürütülen Ünilig - Üniversiteler Spor Ligi 2016 - 2017 sezonu yaz spor branşı finalleri İzmir'de yapılacak.

Proje sahibi Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünden verilen bilgiye göre 2016 - 2017 sezonu Ünilig Yaz Spor Oyunları finalleri ve ödül törenleri İzmir'de yapılacak. 

25 Nisan 2017'de ilk teknik toplantının yapılacağı Yaz Spor Oyunlarında müsabakalar 26 Nisan ve 3 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. İzmir'de toplam 9 branşta dereceye giren üniversitelerin ve takımların belirleneceği finallerde, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yürütülen Basketbol branşı, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yürütülen Voleybol branşı, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yürütülen Hentbol branşı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından yürütülen Masa Tenisi branşı ve yürütülmesini Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun üstlendiği Korumalı Futbol, Su Topu, Tenis, Ragbi ve Salon Futbolu branşlarında final oyunları oynanacak. 

Büyük heyecana sahne olacak finaller hakkında daha detaylı bilgiler paylaşılmaya devam edecek.