Victory Walkers Emin Adımlarla Devam Ediyor

15.01.2017
Ünilig Korumalı Futbol 1. Ligi C Grubunda hafta sonu Afyon Kocatepe Üniversitesi ve TOBB Ekonomi Üniversiteleri Afyon'da karşı karşıya geldi.

Kötü hava koşullarına rağmen Victory Walkers'lı oyuncular, spor aşkıyla bir gün önceden sahada tüm düzenlemeleri yaparak maç saatini beklemeye başladılar. Ancak gece saatlerinde sıcaklığın iyice düşmesiyle bütün saha buz tuttu. İki takım oyuncuları bu duruma rağmen oynamak istediklerini belirtince de görevli hakemler buzdan daha güçlü olan spor sevgisini görmezden gelemedi. Maçtan Önce iki takımın oyuncuları yan yana, dostluk içerisinde bütün sahayı koşarak buzların kırılmasını ve sahanın futbola elverişli hale gelmesini sağladılar. 

Bu güzel görüntülerin ardından başlayan karşılaşmanın ilk yarısı sahanın da etkisiyle takımların oyunlarını tam ortaya koyamadığı kısır bir havada geçti. Buna rağmen hem Victory Walkers hem de TOBB Etü Raiders birer touchdown ile 6 - 6 bitirdiler devreyi. 

İkinci yarıda güneşin açması ve sahanın daha elverişli hale gelmesiyle kıran kırana geçen karşılaşmada verilen bolca cezaya rağmen iki taraf da sportmenliğini bozmadı. 

Yarının ilk sayısını kazanan Victory Walkers ekstra 2 sayılık atışı da başarılı kullanarak skoru 14 - 6 ya getirdi. Bitime ortalama 1 dakika kala karşılık veren Raiders ekstra sayıdan yararlanamayınca ev sahibi ekip sahadan 14 - 12 galip ayrılmayı başardı ve grupta namağlup tek takım olarak yoluna devam etti. 

Victory Walkers'ın sayıları 25 numaralı Mustafa İlgü ve 13 numaralı Eren Sevim'den geldi. Ekstra sayıyı yine Mustafa ile hanesine yazdı. 

Konuk takım Raiders ın touchdownları ise 8 numaralı Enver Savaş ve 60 numaralı Ahmet Haldan'dan geldi.