Akdeniz, Cumhuriyet Maçında Galip Yok

02.05.2017
Ünilig Bayanlar Hentbol Finalleri ikinci gününde Antalya Akdeniz Üniversitesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi karşı karşıya geldi. Çekişmenin ilk andan son dakikaya kadar sürdüğü maç seyir zevki açısından oldukça verimli geçerken 30 – 30 berabere tamamlandı.

Maça iki takım da iyi başladı, ilk dakikalarda başa baş devam eden maçta dakikalar ilerledikçe Akdeniz üniversitesi takımı yavaş yavaş üstünlük kurmayı başardı. Cumhuriyet Üniversitesi rakibini yakalamak için çok iyi bir mücadele verse de başarılı olamadı ve maçın ilk devresi 15 – 11 Akdeniz Üniversitesi üstünlüğünde tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Akdeniz Üniversitesi oldu ve ilk dakikalarda farkı biraz arttırdı. Ancak ilerleyen dakikalarda oyundan kopmayan Cumhuriyet Üniversitesi farkı iki gole kadar indirerek oyuna tekrar rekabet getirdi. Maçın ikinci devresinde ilk on dakika 19 – 17 ile geçilirken bu dakikalarda oyun oldukça hızlanmaya başladı. Bu sırada Akdeniz Üniversitesi farkı bir anda dört gole yükseltse de Cumhuriyet Üniversitesi maçı bırakmadı ve oyuna tekrar dengeye getirdi. Maçta son dakikaya başa baş girildi, son saniyelerde bir gol farkla geride olan Cumhuriyet Üniversitesi son atağını gole çevirerek maçta beraberliği sağlamayı başardı ve maç 30 – 30 berabere tamamlandı.