İstanbul Üniversitesi Lige Yenilgisiz Başladı

13.03.2017
Ünilig kapsamında Futsal Süper Lig A Grubu karşılaşması İstanbul Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi arasında Turgay Atasu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Turgay Atasu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk gölü atan taraf ev sahibi İstanbul Üniversitesi oldu. Golden sonra savunmadan çekilen İstanbul Üniversitesi maçı daha çok kendi yarı sahasında döndürmeye başladı. Konuk takım Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bu durumu fırsata çevirerek ilk yarının bitimine 7 dakika kala topu rakibinin ağları ile buluşturmayı başardı. 1-1’lik eşitlik ilk yarının son dakikasında İstanbul Üniversitesi’nin attığı gol ile bozuldu.

İkinci kez öne geçmeyi başaran İstanbul Üniversitesi ikinci yarıya da gol ile başladı. Arka arkaya topu ağlar ile buluşturmayı başaran İstanbul üniversitesi oyunun kontrolünü iyice ele aldı. İlerleyen dakikalarda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin farkı kapatma çabaları gol ile sonuç bulurken hemen ardından kendi kalesine attığı gol ile oyun tekrar İstanbul Üniversitesinin Lehine döndü. Maçı açık ara fark ile önde götüren İstanbul Üniversitesi 8-3’lük skor ile günün kazananı oldu.

Fotoğraf Galerisi İçin tıklayınız 


Yağmur Müge KIZILTEPE