Ünilig Sutopu final maçlarında ikinci perde

22.04.2018
2018 Ünilig Kocaeli Finallerinde sutopu heyecanı günün ikinci yarısında da devam ediyor. İlk maçlar tamamlandı. Takımlar ikinci maçlarında da iyi bir sonuç almak adına havuzda kıyasıya mücadele ediyorlar.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TAM GAZ

Ünilig sutopu finallerine çok iyi bir başlangıç yapan İstanbul Marmara Üniversitesi ikinci maçında İzmir Ege Üniversitesi’ni yenerek sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. İki takımda maça oldukça istekli başladı ilk periyot skoru 4-3 bitti. İkinci periyot da oldukça sert başladı, İzmir Ege Üniversitesi direnmeye çalışsa da 4-2 periyot skoru ile devreye 8-5 geride girdi. Son iki sezonun şampiyonu Marmara Üniversitesi’ne zor anlar yaşatan Ege Üniversitesi farkın açılmasına engel olarak üçüncü periyot skorunu 2-1’de tutmayı başardı. Fakat son şampiyon İstanbul Marmara Üniversitesi son periyotta da geri adım atmadı ve bu çekişmeli maçı 16-10 kazanmasını bildi.


OKAN ÜNİVERSİTESİ KAZANARAK ŞANSINI SÜRDÜRDÜ

Ünilig Sutopu finallerinde İstanbul Okan Üniversitesi bugün oynadıkları ikinci maçta kazanarak ilk galibiyetlerini aldılar. Sabah oynan maçta İzmir Ege Üniversitesine kaybetmelerine rağmen güzel toparlanan Okan Üniversitesi takımı yorgun ve eksik kadrolarına rağmen İstanbul Bilkent Üniversitesini yenerek derin bir nefes aldılar. Maç sonunda Ünilig Muhabiri Ömer Faruk Aydudu’nun sorularını yanıtlayan, Okan Üniversitesi Sutopu takım kaptanı Türkay Görsem, “Sabah ki maçta şansızlık yaşadık, kalecimiz ve bir oyuncumuzun eksikliğinden dolayı maç çok zor oldu bizim için. Akşam ki maç, daha kolaydı sabah ki karşılaşmaya göre o yüzden kazanmayı bildik. Yarın gruptan çıkabilmek için kazanmak zorundayız. Kalecimiz gelirse Marmara Üniversitesi’ni zorlayacağız, onun dışında elimizden geleni yapacağız.’’ dedi